Boende

Boende är förbokat i olika prisklasser för deltagare i kongressen. Bokning görs i samband med anmälan. Samtliga priser gäller per rum och natt. Om ditt val av hotell är fullbokat förbehåller vi oss rätten att boka ett annat hotell.

Almedalens Hotell
Almedalens Hotell är ett familjedrivet rökfritt hotell. Huset byggdes 1862 och här har varit hotell sedan 1985.
Plats för 30 gäster i 13 unika rum. Rummen har antingen pentry med köksutrustning eller minikylskåp, vattenkokare, koppar och glas. Kvalitetslinne i bekväma sängar och kaklade badrum. Granne med ringmuren, kongresshallen, biblioteket och högskolan. Vandra och njut av solnedgången längs Strandpromenaden. Doppa fötterna i havet eller ta ett morgondopp i Visby havsbad.
Pris enkelrum sek 1264
Pris dubbelrum sek 1791
Visit homepage
 

Best Western Hotell Solhem
Alldeles intill Visbys välbevarade ringmur från 1200-talet ligger Best Western Solhem Hotel. Hotellet är vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från Visbys centrala delar. Best Western Solhem Hotel erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende. Hotellet är uppbyggt i etapper under årens gång och fortsätter ständigt att renoveras och utvecklas. Den äldsta delen av hotellet är från början av 1900-talet och totalrenoverades så sent som 2007.
Pris enkelrum sek 1256
Pris dubbelrum sek 1480
Visit homepage
 

Best Western Strand Hotel
Förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Centralt, havsnära läge innanför muren i världsarvsstaden Visby, omgiven av vackra medeltida miljöer.
Best Western Strand Hotel är gamla Visby Bryggeri, som förvandlades till hotell 1982. Från att ha varit ett mindre familjehotell på 13 rum, består det idag av 110 rum & sviter och är medlem av den internationella hotellkedjan Best Western.
Pris enkelrum sek 1930
Pris dubbelrum sek 2066
Visit homepage
 

Hotell Gute
Ligger centralt i Visby innerstad, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand, nära till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Hotellet är trestjärnigt, fräscht och modernt, men med en gammaldags charm. Boka hotellrummet hos oss, och ni hamnar mitt i medeltida Visby!
Pris enkelrum sek 1387
Pris dubbelrum sek 1583
Visit homepage
 

Hotell Breda Blick
är Hotell Gutes charmiga systerhotell som bjuder på allt från små enkelrum till större lägenheter. Här finns även ett sommarcafé. Breda Blick ligger på Tranhusgatan, i närheten av den vackra botaniska trädgården, även det innanför Ringmuren, några minuters promenad från Hotell Gute.
Pris enkelrum sek 1387
Pris dubbelrum sek 1583-1848
Visit homepage
 

Clarion Hotel Wisby
Centralt beläget innanför ringmuren nära hamnen ligger Clarion Hotel Wisby. Många inredningsdetaljer i hotellet vittnar idag om husets historia som går tillbaka till medeltiden. Här finns kryssvalvsrum och pelare mer än 700 år gamla.
Hotellet har en medeltida atmosfär och består av 134 rum. Hotellet har rekreationsavdelning, restaurang och bar.
Pris enkelrum sek 1465-1655
Pris dubbelrum sek 1860-2070
Visit homepage
 

Hamnhotellet
De olika hotelldelarna ligger i två våningar och i den nya hotelldelen finns hiss. Kostnadsfri internet i den nya delen. Hotellet har egen restaurang där frukost serveras samt en trevlig lobbybar i receptionen. Välkommen till oss på Visby HamnHotell mitt emot färjeterminalen. Vi erbjuder bekvämt boende med gångavstånd till innerstad och centrum.
Pris enkelrum sek 1440
Pris dubbelrum sek 1600
Visit homepage
 

 

 

 

Copyright © 2011-07-19 Svenska föreningen för familjeterapi  |  www.sfft.se  |  mbjweb